Snehvit og De Syv Dvergene

 
Ingen annen tegnefilm har trollbundet så mange mennesker som Walt Disneys første mesterverk «Snehvit og de syv dvergene». Filmklassikeren fra 1937 kommer for første gang på Disney Blu-ray i en digitalt restaurert utgave. Den imponerende bilde- og lydkvaliteten gjør at du kan oppleve dette fantastiske eventyret på en helt ny måte!

Møt Snehvit, den onde stemore, det magiske speilet, heksen med det forgiftede eplet, den gode prinsen, og fremfor alt våre elskede favoritter – de syv dvergene; Blygen, Brille, Minsten, Sinnataggen, Lystig, Søvnig og Prosit.
Snehvit og de syv dvergene på Disney Blu-ray er en herlig film for hele familien!

 

Filmfakta

Originaltittel: Snow White and the Seven Dwarfs
Produksjonsår: 1937
Spilletid: 80 min

 

Informasjon

Walt Disney satset sin eksistens på Snehvit. Ingen helaftens tegnefilm har fengslet flere generasjoner og flere mennesker enn Disneys «Snehvit og de syv dvergene». Kanskje det skyldes den gripende fortellingen om uskyld, misunnelse og grådighet; kampen mellom det gode og det onde? Kanskje henger det gode resultatet også sammen med at Walt Disney satset alt han eide for å perfeksjonere den aller første helaftens animasjonsfilmen verden hadde sett.

 

Annet

Basert på brødrene Grimms eventyr, «Kinder- und Hausmärchen» (1812-15). Den første helaftens tegnefilm noensinne og den første egentlige kinofilm i farger. Walt Disney vant en spesial-Oscar® for Snehvit, som besto av én stor statuett og syv små.