Frost 2

Tittel: Frost 2
Utgivelsesår: 2019
Regissører: Chris Buck og Jennifer Lee
Produksjonsselskap: Walt Disney Animation Studios

Handling:

«Frost 2» er oppfølgeren til den populære animasjonsfilmen «Frost» fra 2013. Handlingen i «Frost 2» følger dronning Elsa, prinsesse Anna, Kristoffer, reinsdyret Sven og snømannen Olaf når de legger ut på en ny eventyrlig reise langt utenfor kongeriket Arendelle. Elsa blir plaget av mystiske stemmer som kaller henne mot det ukjente, og hun føler seg forpliktet til å følge dem for å avdekke sannheten om opprinnelsen til hennes magiske krefter og redde kongeriket fra en truende fare.

På reisen oppdager Elsa og hennes venner gamle familiehemmeligheter og møter nye allierte og fiender. De utforsker et mystisk og forhekset skogslandskap, hvor de står overfor farlige utfordringer og lærer verdifulle lekser om kjærlighet, tilgivelse og samhold.

Gjennom en rørende historie om søsterskap, selvoppdagelse og vekst, tar «Frost 2» seerne med på et spennende og følelsesladet eventyr som utforsker temaer som forandring, aksept og å finne ens sanne formål.

Karakterer:

  • Elsa: Dronningen av Arendelle med magiske iskrefter.
  • Anna: Prinsessen av Arendelle og Elsas søster.
  • Kristoffer: En tøff og lojal isfjellguide.
  • Olaf: En munter og snakkesalig snømann skapt av Elsas krefter.
  • Sven: Kristoffers trofaste reinsdyrvenn.

Musikk:

Filmen inneholder en minneverdig musikkscore, inkludert sanger som «Into the Unknown», «Show Yourself» og «Lost in the Woods». Musikken ble komponert av Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez, og den har blitt en integrert del av filmens arv.

Mottakelse og arv:

«Frost 2» ble en stor suksess både kommersielt og kritisk da den ble utgitt i 2019. Filmen ble rost for sine fantastiske animasjon, gripende historie og minneverdige sanger. Den har opprettholdt populariteten til Frost-franchisen og har fått en positiv mottakelse fra både fans og kritikere.