Fantasia 2000

 

Opplev et mesterverk av lyd og bilde i Fantasia 2000, den fortryllende oppfølgeren til Walt Disneys Fantasia. Se den aldri før viste bonussekvensen Musicana, om Walts eget prosjekt for en oppfølger. Disneys 38. Klassiker er en unik opplevelse hvor animasjon møter klassisk musikk – se musikken bli til liv, hør hvordan bildene bryter ut i sang og nyt av den uforglemmelige Fantasia 2000 om og om igjen.

 

Filmfakta

Originaltittel: Fantasia 2000
Produksjonsår: 2000
Spilletid: 85 minutter

 

Informasjon

I syv nye avsnitt og én klassiker fra «Fantasia», nemlig Mikke Mus i «Trollmannens læregutt», blir du bedt med på en ny, fortryllende totalopplevelse for alle sanser i «Fantasia 2000». Den klassiske musikken fremføres av Chicagos symfoniorkester under ledelse av James Levine, og ved hjelp av det nyeste innen teknikk har Disneys beste animatører nok en gang skapt et innovativt og komplett mesterverk du aldri kommer til å glemme.

 

Annet

Walts nevø, Roy Disney, har selv hatt ansvaret for å bringe i havn onkelens livsdrøm: å lage en oppfølger til klassikeren «Fantasia» fra 1940. Det har utviklet seg til et teknisk mesterverk og den første tegnefilmen noensinne som er blitt tilpasset det gigantiske IMAX-formatet.