Lilo og Stitch

 

Skaff deg surfebrett og bli med til skjønne, grønne Hawaii på et svimlende eventyr sammen med Lilo og Stitch.

Lilo er en ensom liten jente fra Hawaii, som adopterer noe hun tror er en uskyldig foreldreløs hundevalp. Hun døper valpen Stitch. Det Lilo ikke vet er at Stitch er resultatet av et farlig genetisk eksperiment fra planeten Turo.
Stitch viser seg raskt å være en liten ramp som ødelegger det meste, og han bruker Lilo som beskyttelse mot en gjeng farlige romvesner som jager han. Men Lilo har bestemt seg for at Stitch skal bli hennes venn. Ved å være kjærlig, trofast og med en urokkelig tro på «ohana» – det hawaiiske familiebegrepet, finner Lilo veien til Stitchs hjerte. Stitch får noe han aldri hadde drømt om – en familie og evnen til å bry seg om andre.

Lilo og Stitch er elsket av et stort publikum over hele verden for sin forfriskende humor og tema rundt vennskap og lojalitet. Filmen inneholder 6 herlige originalsanger av «The King» Elvis Presley.

 

Filmfakta

Originaltittel: Lilo & Stitch
Produksjonsår: 2002
Spilletid: 80 minutter

 

Informasjon

Lilo er en ensom liten jente fra Hawaii, som adopterer noe hun tror er en uskyldig foreldreløs hundevalp. Hun døper valpen Stitch. Det Lilo ikke vet er at Stitch er resultatet av et farlig genetisk eksperiment fra planeten Turo. Stitch viser seg raskt å være en liten ramp som ødelegger det meste. Men Lilo har bestemt seg for at Stitch skal bli hennes venn. Ved å være kjærlig og trofast finner Lilo veien til Stitchs hjerte.

 

Annet

Regissøren Chris Sanders har selv stemmen til Stitch, en slags E.T-etterligning som han brukte for å irritere animatørene. Dean DeBlois´ (Chris sin kollega) hund Theodore står for alle snørr- og slurpelyder. Disse oppstod når han spiste peanøttsmør. Chris og Dean har lagt inn mange interne spøker i filmen; det henger en Mulan-plakat på veggen i Lilos rom og i et postkortstativ ved en kiosk kan man se postkort over Disneyland.