Donald møter nye venner

 

I Walt Disneys 7. Klassiker The Three Caballeros fra 1945 ser du bl.a. noen av Walt Disneys første produksjoner hvor han kombinerer tegnede figurer med spillefilmsekvenser. Filmen har blitt nominert til Oscar* to ganger og denne DVD-utgaven byr på en herlig reise med fargesterke opplevelser, herlig musikk og masse latter!

Bli med Donald Duck, papegøyen Jose Carioca og cowboyhanen Panchito – tre spesielle herrer (caballeros) – på en spennende reise sørover! Det hele begynner ved Sydpolen og den forsne pingvinen Pablo som drømmer om å flytte til varmere breddegrader. Ferden går videre mot Latin Amerika, med stopp hos fuglene i regnskogen, via Uruguay og en gutt med et flygende esel, til spennende fester og besøk på Acapulcos strender i Mexico!

 

Filmfakta

Originaltittel: The Three Caballeros
Produksjonsår: 1945
Spilletid: 71 minutter

 

Informasjon

Denne filmen består av en serie kortfilmer (‘Pablo the cold blooded Penguin’, ‘The flying Gauchito’, ‘Baia’ og ‘Pinata’). Donald Duck fyller år og får en pakke som inneholder ulike filmer, som han viser for oss. Her får vi for første gang møte ‘The Aracuan Bird’, som i kortfilmen ‘Jungelens klovn’ har skreket sitt ara-pa-pa hver julaften i Norden siden 60-tallet.