Filmen om Ole Brumm

 

Disney skapte sin 22. Klassiker med inspirasjon fra A.A. Milnes bok om Ole Brumm. Resultatet ble en bedårende langfilm om den tankespredte bjørnen med det veldig store hjertet.

I historiene om Ole Brumm og Honningtreet, Ole Brumm og Blåsbortdagen og Ole Brumm og Tigergutt får vi følge Ole Brumm og vennene hans på eventyr i Hundremeterskogen. I både ord og handling får vi ta del i hvordan de forholder seg til livet.

Ole Brumm, Nasse Nøff, Tigergutt, Petter Sprett og alle de andre vennene hans sprer glede til både store og små med sin tankevekkende klokskap og store vennskap. Filmen om Ole Brumm er en av Disneys mest sjarmerende klassikere. En film verdt å se, elske og eie!

 

Filmfakta

Originaltittel: The Many Adventures of Winnie the Pooh
Produksjonsår: 1977
Spilletid: 71 minutter

 

Informasjon

I tre sammenvevde historier, «Ole Brumm og honningtreet», «Ole Brumm og blåsbortdagen» og «Ole Brumm og Tigergutt», følger vi med Ole Brumm og vennene hans på eventyrene i Hundremeterskogen. Vi får også se hvordan de forholder seg til livet og hverandre, både i ord og handling. Med tankevekkende klokskap og vennekjærlighet, sprer Ole Brumm, Nasse Nøff, Tigergutt, Sprett og alle de andre vennene glede til både små og store.

 

Annet

Da Walt Disney kjøpte rettighetene til A. A. Milnes klassiske bok, var han redd for at den ikke ville gjøre seg som spillefilm. Derfor lagde han på 60-tallet tre kortere filmer av fortellingene, som ble satt sammen til en egen spillefilm først i 1977.